Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 10. 2013

Nordic Walking Tour - tentokrát v Poděbradech

cknw.jpgUžijte si krásný podzimní víkend v Lázních Poděbrady, kde se koná v sobotu 5.10.2013 další zastavení Nordic Walking Tour 2013 

 

Odpočinete si a zároveň uděláte něco pro své zdraví! Ano přesně tak. Neváhejte a zavítejte v sobotu 5.10.2013 do Lázních Poděbrady, kde se bude konat další zastavení NW Tour 2013. Tentokrát jsme připravili 2 možnosti vycházky, každý zájemce si může vybrat, zda se chce akce zúčastnit dopoledne či odpoledne. Trasy budou jako vždy opět dvě: Pohodová v délce cca  4 km  a Sportovní v délce cca 9 km . Prostor startu/cíle a registrace naleznete na Lázeňské kolonádě u kavárny Viola. Neváhejte a přijďte i se svými známými a kamarády se projít krásnou přírodou podél Labe a okolím Poděbrad. Pod vedením zkušených instruktorů se dozvíte něco více o severské chůzi - nordic walking, zdarma si můžete půjčit hole a strávit další příjemný den se svými přáteli, kdy uděláte něco pro své zdraví a fyzickou kondici. 

 

Svůj pozimní víkend si můžete zpestřit odpočinkem v Lázních Poděbrady, kteří jsou též partnerem této akce a pro účastníky poskytly zvýhodněné ubytování v hotelovém komplexu ***  Libenský - Zimní lázně a v ****hotelu Zámeček.

Cena:   

hotel Libenský – Zimní lázně  - osoba ve dvoulůžkovém pokoji 400,- Kč včetně snídaně

hotel Zámeček – osoba ve dvoulůžkovém pokoji  500,- Kč včetně snídaně

Příplatek za jednolůžkový pokoj 200,- Kč/noc.

Kontakt na rezervaci ubytování účastníků:  325 606 500, email: ck@lazne-podebrady.cz

 

Registrace účastníků na dopolední část  bude probíhat od 9.00 do 10.00 hodin a v 10.30 hodin vyrazí účastníci na trať.

Registrace účastníků na odpolední část  bude probíhat od 13.00 do 14.00 hodin a ve 14.30 hodin vyrazí účastníci na trať.

Generální partnerem akce je společnost Lesy ČR. Dalšími partnery této akce jsou Město Poděbrady,  Lázně Poděbrady, VZP ČR, Český klub Nordic Walking, WT Concept s.r.o., Wina lite, Dare2b, ISOLINE EU a další.

 

Doprovodný program zpestří nabídka partnerů akce. V ceně startovného Kč 80,- a děti do 15 let Kč 50,- obdrží každý registrovaný účastník drobné občerstvení na trať, poukázku na opečenou klobásku s chlebem a hořčicí a každé startovní číslo bude slosováno v bohaté tombole. 1. cena v tombole: 1x dárkový poukaz na pobyt „Lázeňská ochutnávka“ pro 2 osoby ( program: ubytování – 2x noc, stravování – polopenze, 3 procedury)

 

Další podrobné informace o této akci se dočtete na www.nordicwalkingtour.cz či www.cknw.cz.

 

podebrady.jpg 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář