Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 3. 2018

Lekce pro seniory Prahy 3

logo_praha3.jpgMáme radostnou novinu – letos poprvé budeme zajišťovat lekce Nordic Walkingu i pro seniory na Praze 3.

Začínáme ve středu  4. dubna ve 14 hodin. Lekce budou probíhat vždy jednou za 14 dnů a budou pokračovat do 27. června 2018 (tj. 7 lekcí). Termíny lekcí (první pololetí): 4.4, 18.4., 2.5., 16.5., 30.5, 13.6., 27.6. 2018

Místo setkání pro zájemce o lekce je před Informačním centrem Praha 3, Milešovská 846/1, Praha 3 (roh náměstí Jiřího z Poděbrad a Milešovské ulice).

Co je Nordic Walking?

Nordic Walking je společenský a pro seniory jeden z nejvhodnějších sportů, který lze provozovat  i bez požadavku na předchozí sportovní zkušenost a fyzickou kondici.

Jak probíhají lekce Nordic Walking?
Na začátku každé lekce probíhá rozcvička a zahřátí těla následuje instruktáž správné techniky Nordic Walking chůze, nastavení hůlek atd. Každá lekce je vedena třemi lektory, kteří vám rádi pomohou a poradí. Chůze samotná probíhá ve dvou výkonnostních skupinách. Na závěr lekce proběhne společné protažení.

Praktické informace
Na lekce doporučujeme vhodné oblečení a botasky. Jako zavazadlo volte batůžek nebo ledvinku. S sebou si noste lahev s pitím a malou svačinku (nutné u diabetiků).
Pokud trpíte závažnějším onemocněním, závažnějším pohybovým omezením nebo se dlouhodobě nevěnujete žádné pohybové aktivitě, doporučujeme před zahájením konzultaci s ošetřujícím lékařem.

Lekce Nordic Walking pro MČ Praha 3 zajišťuje Právě teď! o.p.s. ve spolupráci s NW Centrem Holky v pohybu
Kontaktní osoba Iveta Luxová – tel.: 603 852 715

Informace o Nordic Walkingu a dalších akcích a aktivitách pro seniory pořádaných Právě teď ! o.p.s. sledujte na www.pravetedops.cz. Pokud se na našich stránkách zaregistrujete, budou vám chodit informace o novinkách do e-mailu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář