Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 9. 2013

Malešický park pro seniory Prahy 10

praha10.jpgAbychom si letošní společnou chodeckou  sezonu  zpestřili  a seznámili se s další vhodnou lokalitou pro provozování Nordic Walkingu a k procházkám na Praze 10, přidáme si k pravidelným úterním lekcím i 2 výlety do Malešického lesoparku, kde si kromě chůze ukážeme, jak využít hůlky na Nordic Walking  jako cvičební pomůcku. 

 
Termíny:  pondělí  30. 9. 2013
                 pondělí  7. 10. 2013
Čas:        15 – 16 hod 
 
Místo konání: Malešický lesopark – sraz na zastávce autobusu č 297 Rektorská
 
Způsob přihlášení: pokud vlastníte hůlky na Nordic Walking, není nutné se předem na výlety hlásit. Pouze vy, kteří hůlky nevlastníte, si předem rezervujte jejich bezplatné zapůjčení na tel. čísle: 739 656 520 či e-mailem na: info@senior-help.cz.  
 
Na výlety doporučujeme: vhodnou obuv, oblečení dle počasí, vhodné zavazadlo (nejlépe batoh či ledvinku) a alespoň malou láhev vody. U diabetiků připomínáme vhodnost malé svačinky.  
Na výletech budou přítomné dvě trenérky, které Vám rády poradí, vysvětlí a předvedou vše potřebné.  Účastnící si mohou vybrat ze dvou výkonnostních skupin tu,  která lépe odpovídá jejich fyzickým a zdravotním možnostem a zvládnutí techniky chůze  s hůlkami. 
 
NEZAPOMÍNEJTE, ŽE V ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÝ DUCH A POJĎTE S NÁMI I VY CHODIT.
 

Mapa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář