Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 9. 2013

NW tour 2013 v Praze

cknw.jpg

 Po velmi vydařené vycházce okolím  města Kladna, které se minulou sobotu za krásného slunného počasí zúčastnily stovky příznivců nordic walkingu Vás velmi rádi opět uvítáme na další akci Nordic Walking tour 2013 a to  již tuto sobotu 21.9.2013 v pražské Troji. Tato akce bude oproti jiným obohacenou o tzv. Maratonskou trasu, která měří cca 18 km a zájemci na ni vyrazí s časovým předstihem oproti ostatním již v 9 hodin. Jinak samozřejmě zůstávají i další 2 klasické trasy: Pohodová a Sportovní v délce cca 4 a 8 km. Neváhejte a přijďte i se svými známými a kamarády se projít krásnou přírodou v parku Stromovka, Trojou okolo Vltavy atd.. Pod vedením zkušených instruktorů se dozvíte něco více o severské chůzi - nordic walking, zdarma si můžete půjčit hole a strávit další příjemný den se svými přáteli, kdy uděláte něco pro své zdraví a fyzickou kondici.

 

Generální partnerem akce je společnost Lesy ČR. Ostatními partnery, kteří též přispívají ke zdárnému průběhu zastavení NW tour je Český klub Nordic Walking, WT Concept s.r.o., Wina lite, Dare2b, ISOLINE EU a další.

 

Sraz na etapu Praha - Troja – Stromovka  je u hospody „U Trojského koně“ (Trojský vodácký kanál) v sobotu  21.9.2013

-        - 8.30 hodin – chodci na trase 18 km

- -    -  10:00 hodin - ostatní – trasa 4 km a 8 km 

 

Doprovodný program zpestří nabídka partnerů akce. V ceně startovného Kč 80,- a děti do 15 let Kč 50,- obdrží každý registrovaný účastník drobné občerstvení na trať, poukázku na opečenou klobásku s chlebem a hořčicí a každé startovní číslo bude slosováno v bohaté tombole. Další podrobné informace o této akci se dočtete na www.cknw.cz.

 

Více info viz plakát níže, nebo Za organizační výbor ČKNW, Jirka Bartošík, 777 327 490 

 

plakat_stromovka_2013.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář