Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 9. 2018

Podzimní lekce

Podzimní lekce Nordic Walkingu pro seniory už jsou v plném běhu. Abyste nepřišli o žádnou z našich pravidelných lekcí, přinášíme před “podzimní sezonou” shrnutí toho co, kdy a kde..

Přehled (dle dnů v týdnu)

  • pondělí vždy od 9:30 hod. budou probíhat lekce na Praze 10,  v Malešickém lesoparku. Sraz „u koulí“ roh ulic Káranská / Cerhenická. Lekce budou probíhat do 8.10.
  • úterý vždy od 10 hod budou probíhat lekce na Praze 7 , ve Stromovce sraz před Planetáriem na lavičkách. Lekce budou probíhat do 30.10.
  • středa vždy od 10 hod pravidelné lekce Komunitního centra.po zajímavých místech MČ Praha 8Pro všechny, sraz u st. „M“ Ládví – před restaurací Cobolis, pokud si potřebujete zapůjčit hole, je možnost v 9.45 hodin v KC Právě Teď (Bedřichovská 2183/16, st. Štěpničná – tram, bus) prozatím do 30.10. POZOR  až od 12.9. !!! Délka trvání lekce 1,5 hod. Lekce budou prozatím probíhat do 30.10.
  • středa vždy od 14 hod. budou probíhat lekce na Praze 3. Sraz u Vinohradské Sokolovny, Polská P2400/1A, Praha 2. Lekce budou probíhat do 30.10.
  • čtvrtek, od 15 hod pravidelné čtvrteční lekce na Praze 4, sraz u parkoviště Restaurace U Labutě, lekce poběží až do konce listopadu

 

Všechny námi organizované, výše uvedené lekce, jsou bezplatné. Je možné si na nich bezplatně zapůjčit NW hole.

Na lekcích jsou minimálně 2 instruktoři/2 instruktorky, kteří/které Vám, např. pokud nevíte jak správně chodit, řeknou a ukáží vše podstatné. Každá lekce je zahájena krátkou rozcvičkou, ukázkou správné chůze, procházkou samotnou a závěrečným protažením. Lekce obvykle trvá 1 hodinu (není-li to uvedeno jinak).

Na lekci doporučujeme pohodlné sportovní oblečení a pohodlnou kotníčkovou sportovní obuv (NE podpatky, NE obuv bez pevné špičky, ANO volný kotník). S sebou doporučujeme malý batůžek s lahví vody, příp. něco malého k zakousnutí, kdyby vám na tůře vyhládlo. Kdo potřebuje léky, měl by si je také s sebou vzít.

Protože Nordic Walking je společenský sport, připravte si na lekci nějaká zajímavá témata ke konverzaci 
  <div class=  

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář