Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 3. 2018

Lekce v roce 2018

Krčský les 19. 4. – 29. 11. 2018, vždy ve čtvrtek15:00 - 16:00 hod.

Sraz pod Thomayerovou nemocnicí,u Restaurace “U Labutě” (doporučujeme dorazit cca 10 min před zahájením) lekce budou probíhat pravidelně i o prázdninách s výjimkou dnů, na které připadají státní svátky.
Všechny lekce mají občané Prahy 4 ve věku nad 50 let (vč. zapůjčení holí) zdarma! Lekcí se můžete zúčastnit bez předchozí rezervace.


Jak probíhají lekce Nordic Walking?
Na začátku každé lekce probíhá rozcvička a zahřátí těla následuje instruktáž správné techniky Nordic Walking chůze, nastavení hůlek atd. Každá lekce je vedena třemi lektory, kteří vám rádi pomohou a poradí. Chůze samotná probíhá ve dvou výkonnostních skupinách. Na závěr lekce proběhne společné protažení.

Praktické informace
Na lekce doporučujeme vhodné oblečení a botasky. Jako zavazadlo volte batůžek nebo ledvinku. S sebou si noste lahev s pitím a malou svačinku (nutné u diabetiků).
Pokud trpíte závažnějším onemocněním, závažnějším pohybovým omezením nebo se dlouhodobě nevěnujete žádné pohybové aktivitě, doporučujeme před zahájením konzultaci s ošetřujícím lékařem.


Lekce Nordic Walking pro MČ Praha 4 zajišťuje Právě teď! o.p.s.
Kontaktní osoba Iveta Luxová – tel.: 603 852 715

Informace o Nordic Walkingu a dalších akcích a aktivitách pro seniory pořádaných Právě teď ! o.p.s. sledujte na www.pravetedops.cz. Pokud se na našich stránkách zaregistrujete, budou vám chodit informace o novinkách do e-mailu. Nordic Walking je společenský a pro seniory jeden z nejvhodnějších sportů, který

 

letak2018.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nordic Walking

annabartlova@centrum.cz, 4. 6. 2019 15:31

Informace o akcích.

Re: Nordic Walking

annabartlova@centrum.cz, 4. 6. 2019 15:32

Informace o akcích.